متناسب با محل استفاده ، ضخامت پوسته رویی میتوانند تغییر می کند که یکی از مهمترین فاکتورهای قیمت ورق کامپوزیت آلومینیوم، ضخامت پوسته آلومینیوم است. نمای کامپوزیت ساختمان بسیار سبک است و ضخامت کلیه لایه های آن چیزی حدود ۴ میلیمتر مطالب بشتر می باشد . در مرحله بعد، ناودانی های ریلی آلومینیومی با سطح مقطع مشخص به وسیله براکت های آلومینیومی به زیر سازی متصل می شوند. یک بررسی کوتاه پیرامون دکوراسیون داخلی و مکان های عمومی نشان می دهد که گستره ی کاربردهای کامپوزیت خیلی بیشتر است. • هزینه بالا : نمای کامپوزیت با توجه به اینکه از دو بخش اسکلت و پنل تشکیل شده و مواد به کار رفته در آن نسبت به دیگر مصالح گرانتر است ، هزینه بالایی را به سازنده تحمیل می کند. • انعطاف بالای پنلها : قابلیت انعطاف ورق کامپوزیت امکان احرای طرحهای متنوع و جدید را ایجاد می کند. • ایمنی بالا در برابر حریق : پنل کامپوزیت متشکل از دو لایه آلومینیوم و یک لایه پلی اتیلن می باشد. • سبک وزن بودن پنل : سبک بودن ورقها میزان فاجعه را هنگام زلزله کاهش می دهد. همچنین در رنگ آمیزی ورق از نوعی رزین استفاده شده که به هنگام تغییر فرم ترک نمیخورد.
نمای کامپوزیت ساختمان
This con tent was do ne with the help of behsaznama Content Genera tor DE MO.
• مقاومت در برابر ضربه : استحکام ورق کامپوزیت بسیار بالاست و لایه پوششی آن حتی به هنگام خم شدن نیز نمی شکند و در مقابل طوفان و وزش باد مقاوم است. • تنوع نصب : این پنلها به شیوه های مختلفی نصب و اجرا می شوند که هر کدام خصوصیات خود را دارد و برای محیط هایی با آب و هوای مختلف مناسب است. • پایداری رنگ و مقاومت در برابر پوسته شدن : رنگ آمیزی پنلها با سیستم های پیشرفته و کیفیت بالا انجام می شود به همین دلیل در شرایط جوی نامساعد دوام بالایی دارد. امکان رشد و تکثیر حشرات در شکاف های آن : البته با اتخاذ کارهای پیشگیرانه در صورتی که در نمای داخلی ساختمان استفاده می کنید از حشره کش و… • آب بندی نما : آب بندی نمای کامپوزیت مانع از نفوذ آب به داخل نما می شود . نمای ساختمان با سیمان: از سیمان سفید و یا رنگی در این نما استفاده می شود و سرعت اجرایی این نما بالا میباشد.
This content was written by behsaznama Content Generat or Demoversion.
نماي كامپوزيت مدرن ترين
نمای ساختمان با سنگ: از جمله نماهای لوکس به حساب میآید و معمولاً از انواع سنگ های ساختمانی همچون سنگ مرمر در این نما استفاده می شود. استفاده از محصولات بی کیفیت و متحمل شدن خسارت : (با وجود اینکه در بازار کشور محصولاتی با کیفیت مناسب و استاندارد و همچنین گروه های متخصص برای اجرای این نما هم اتفاقاً وجود دارد. روش های اجرای این نما به چهار روش می باشد. • تغییر شکل : باتوجه به نازک بودن پنلها ، این نما در باد و طوفان شدید مقاوم نبوده و تغییر شکل می دهد. • جرم پذیری : اگر در رنگ آمیزی پنلها از موار رنگی استاتیک استفاده نشود ، امکان جذب ذرات آلودگی بالا می رود و ظاهر نما کثیف می شود. سپس ورقهای کامپوزیت را از طریق پیچ و پرچ بر روی این شاسیها سوار کرده و فضای بین پنلها را جهت ضد آب شدن نما با تسمه یا چسبهای سیلیکونی پر میکنند. از جمله پروژه های معروف اجرا شده با نمای کامپوزیت میتوان به بانک مسکن، شرکت ایساکو، بانک انصار، بیمارستان خاتم الانبیاء تهران، بیمارستان طوس، هتل متل قو یا الماس خاورمیانه را نام برد.
قیمت نمای کامپوزیت
ورق های کامپوزیتی از لحظ ابعاد طول و عرض متفاوت بوده و از 320x120cm تا 4 متر مربع نیز متغیر می باشد. در مکانهای بسیار آلوده در صورت کثیف شدن سطح به راحتی با مواد شوینده قابل شستشو می باشد. اگر شما میخواهید نمای شیک و بی نظیری برای ساختمان خود بزنید، لازم است با بررسی انواع نمای ساختمان، ریز و بم این کار را بشناسید. ۴-سازگاری اب و هوا :در طراحی و اجرای نمای ساختمان باید اب و هوای منطقه و شهر موردنظر را لحاظ کنیم. نمای ساختمان با آجر: به دلیل تنوع در آجرها طراحی نمای آجری بسیار متنوع است و از گذشته تا کنون خواهان بسیاری داشته است. باید حداقل اولویت بندی کنیم و از معماران شهر بخواهیم تا در ساخت و سازهای خود با دقت و توجه بیشتری به خصوص در بخش لبههای شهری کار کنند تا بتوانیم شوق و ذوق هنری را در بناهای شهری تماشا کنیم.