زیر سازی ریلی یا هنگینگ نسبت به روش های دیگر پیچیده تر است، و هزینه های بالاتری نیز دارد. به جهت اینکه ورقهای کاست شده به پین ناودانی آویخته میگردد این روش را سیستم هنگینگ (هنگ به معنای آویزان شدن) وبه دلیل اینکه ناودانی به صورت ریلی عمل کرده و قابل رگلاژ است، به این روش سیستم ریلی اطلاق میشود. 4. در استفاده از این روش دندان دارای ظاهری طبیعی خواهد بود و هرگز ظاهر غیر طبیعی نخواهد داشت. ترمینالهای مسافربری و سالنهای انتظار فرودگاه: امروزه در بسیاری از مراکز پرتردد مانند سالن انتظار پایانههای مسافری و فرودگاه از کامپوزیتها برای نمای داخلی استفاده میشود. مصالح ساختمانی مانند بتن، فولاد و چوب مواد سنتی برای سیستمهای پوشش هستند که به سختی اعمال میشوند. این روش تقریبا مشابه روش fix بوده و متاسفانه در ایران بنیان گذاری و اجرا میگردد و فاقد هرگونه استانداردهای اولیه نصب میباشد با این تفاوت که ورقها بلافاصله پس از برش در پروفیلهای مخصوص H شکل و L شکل قرار داده میشوند و هیچگونه عملیات شیار و ساخت پانل بر روی آن انجام نمی شود و این مغایر با حتی اسم اولیه محصول که دربرگیرنده کلمه پانل میباشد است .
کامپوزیت سرامیکی
همه این موارد در کامپوزیتهای ویژهای وجود دارد که برای این منظور بهکار گرفته میشوند. گرچه در این مورد هم در کنار مزایای فراوان، معایبی نیز وجود دارد. پارتیشن: با وجود مواد زیادی که در حال حاضر برای پارتیشن و قفسههای فروشگاهی مورد استفاده هستند، کامپوزیتها همواره از پرطرفدارترین موارد کاربردی در این زمینه بهشمار میآیند. از نظر طراحی، این ورق ها کاربردهای زیادی دارند و از آنها می توان در ساخت انواع نماها، سقف، سوله ها و سایر موارد استفاده کرد و به دلیل استفاده ساده، هزینه های اولیه ساخت و ساز را نیز کاهش داد. ورق کامپوزیت در ابعاد کوچک یا وسیع کاربردهای زیادی دارد و بسته به نوعی که انتخاب می کنید دارای مزایای مخصوص به خود هستند. یکی دیگر از معایبی که در این روش نصب وجود دارد، آن است که اگر پنلهای آلومینیومی با ابعاد بزرگ با روش L و H نصب و اجرا شوند، ورقهها تغییر شکل پیدا میکنند. البته در این روش معایبی نیز وجود دارد. This da ta has been generated by behsaznama Con te nt G enerator D em oversion.
2. انعطاف خوبی دارد ومی توان آن را به شکل های گوناگونی درآورد. از این نظر کامپوزیتها با توجه به تنوع رنگی بالایی که دارند فرصت خوبی برای تولید نماهای زیبا و متنوع در اختیار سازندگان ایجاد میکنند. همچنین به علت دارا بودن پوشش رنگ PVC پایداری خوبی در برابر نور خورشید، اشعات مضر و مواد اسیدی و قلیایی دارند. نمای کامپوزیت نیز مانند نمونههای گفته شده، پوشش ترکیبی نمای ساختمان متشکل از لایههای آلومینیوم و پلیاتیلن است. در ادامه ی مقاله میخواهیم به بازسازی ساختمانی که با سنگ گرانیت می باشد بپردازیم و بازسازی آن را با کامپوزیت مقایسه نماییم . انتخاب نوع مسواک هم در این بخش اهمیت بالایی دارد زیرا مسواک سفت و سخت باعث ایجاد شیار و خش بر روی دندان شده و زیبایی آن را به مرور زمان از بین می برد. ورق های کامپوزیت آلومینیوم با توجه به ضخامت ، نوع آلیاژ آلومینیومی لایه ها ، نوع رنگ بکار رفته در پوسته بیرونی و نوع مواد بکار رفته در لایه میانی تنوع وسیعی را به ورق های مذکور می دهد که هر کدام از انواع آن کیفیت و کاربرد معینی را دارا می باشد.
از جمله ویزگی های این محصول جالب است بدانید که با توجه به استحکام بالا و مقاومت این محصوص در برابر حرارت بکارگیری این ماده در تابلوهای فلزی امری بدیهی است ، بدلیل خاصیت مقاومت دمایی بالا، تابلو کامپوزیت برخلاف سایر تابلوهای فلزی مانع از رسیدن سریع حرارت به تجهیزات داخلی تابلو می شود و در صورت بروز آتش سوزی بعلت عدم وجود CFC مشکلی به وجود نمی کلیک آورد. ورق کامپوزیت در چند مرحله تولید میشود؟ انواع ورق کامپوزیت و تفاوت و کاربردهای آن چیست ؟ روش Fix Hanging (فیکس هنگینگ) نیز جزء مراحل نصب نمای کامپوزیت است. در روش H & L ورقهای کامپوزیت برش خورده بر خلاف روش فیکس خم داده نمیشوند. سپس براکتهای آهنی ( نبشی شکل ) بر روی آن جوش میخورد. چکمهای شکل که قبلا روی لبههای خمخورده ایجاد شده، عبور میکند. نمایی که این کامپوزیت ها می سازند، خیلی مدرن و زیباست. جنس لایه میانی نمای کامپوزیت از چیست؟ از این ورقها در نمای خارجی و داخلی ویلا، می توان استفاده کرد. بنابراین هزینه ساخت خانه دوبلکس نسبت به خانه های چند طبقه کم تر بوده و ساخت آن نیز راحت تر می باشد. گران تر از دیگر مصالح ساختمانی هستند.