می باشد. همچنین این هُلدینگ بازرگانی توسط گروهی متشکل از شرکتهای زیر مجموعه و معتبر همراه با سابقه درخشان در زمینه ی اجرای ورق کامپوزیت ، سالانه بالغ بر 500,000 متر مربع پروژه های بخشهای دولتی و خصوصی را معرفی و اجرا مینماید. این نما به دلیل مزیت های به خصوصی که دارد توانسته است در رقابت به دیگر نماهای ساختمانی جایگاه ویژه ای را به دست بیاورد و از نماهای قدیمی و سنتی پیشی بگیرد. در واقع می توان گفت وزن این ورقه ها در اجرای نما رابطه مستقیمی دارد و سرعت اجرای کار بسیار سریع تر از دیگر نما های ساختمانی می باشد. این نبشی های آلومینیومی که دارای سوراخ هایی شیاری شکل هستند به این براکت ها پیچ می شوند. ورق آلومینیوم کامپوزیت به عنوان راهحلی برای نماهای دارای تهویه استفاده میشود. همانطور که گفته شد ورق های کامپوزیت دارای وزن بسیار سبک و مناسبی هستند از این رو اجرای این نما بر روی ساختمان سریع و آسان صورت می گیرد. توجه به این نکات باعث می شود مراحل نصب و اجرای این نما به بهترین شکل ممکن انجام شود. برش ، خم ، نورد و نصب سریع آن توسط ماشین آلات ساده و مخصوص انجام می شود.
نمای کامپوزیت قیمت
Th is h as be en cre at ed with behsaznama Content Generator DE MO!
رنگی که با این رزین روی سطح ورق اجرا می گردد به طور مستقیم بر روی آلومینیوم اجرا نمی شود و قبل از آن یک لایه رنگ آستر از نوع پلی اورتان روی آلومینیوم اجرا شده سپس لایه رنگ اضافه می شود. نکات طلایی و مهم قبل از اجرای این نما شامل: قبل از شروع اجرای نما باید به خوبی سطح دیوار زیرین نما که در واقع همان دیوار اصلی بنا می باشد توجه کنید. لمینت دندان یک روکش بسیار نازک است که روی سطح خارجی دندان قرار گرفته و ایرادات ظاهری آن را به طور کامل پوشش می دهد. سبك بودن : ورق های كامپوزیت به علت مواد تشكیل دهنده كه از دو لایه ی نازك آلومینیوم به ضخامت 0.3 تا 0.5 میلی متر ویك لایه ی میانی از جنس مولد معدنی سبك كه در مجموع 4 میلی متر ضخامت دارد تشکیل شده که بسیار سبك بوده ، لذا اجرا و حمل آن راحت می باشد. 40 میلی متر از ساختمان گرفته می شود. 40 میلی متر به نبشی های آلومینیومی پیچ می شود و در نهایت ورق به شیوه سیستم فیکس بر روی آن نصب می گردد.
و براکت های نبشی شکل بر روی آن جوش می خورد. توجه داشته باشید در این روش برای جلوگیری از خوردگی بین آهن و آلومینیوم از لاستیک های دی الکتریکال pvc بین براکت آلومینیومی و نبشی آهنی استفاده می شود. اگر قصد دارید از این نما برای ایجاد تغییرات ظاهری نمای ساختمان خود استفاده کنید ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم با مزایای این نما به طور کامل آشنا باشید. اگر از بهترین متریال استفاده نشود بدون شک قطعات نما در مدت کوتاهی رنگ و مقاومت خود را از دست می دهند. دیوار اصلی بنا که نگهدارنده قطعات مهم می باشد باید کاملا صاف باشد. برای اجرای نمای کامپوزیت باید برخی نکات مهم و اساسی را در نظر داشته باشید. شما عزیزان میتوانید جهت درخواست پیمانکار نمای کامپوزیت، کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره جامع نصب و اجرای نمای کامپوزیت در کوتاهترین زمان، از طریق پرکردن فرم زیر با ما همراه باشید. قیمت انواع پانل های کامپوزیت در این سایت به قیمت کارخانه میباشد.
زیرسازی نمای کامپوزیت
عموما اجرای نمای کامپوزیت به روش فیکس باعث ایجاد ژوئن یا درز بین ورق ها می شود و برای پر کردن ژوئن ها از چسب استرکچرال یا لاستیک های EPDM استفاده می شود.البته امکان اجرای ورق کامپوزیت بدون ژوئن نیز در این سیستم وجود دارد. ورق های تولید شده توسط کشور ایران از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند که می توان به راحتی با هر نوع پوشش طبق خواسته و سلیقه به آسانی تهیه نمود. در قدم بعدی ورقه های کامپوزیت به کارگاه فرستاده می شود و طبق طراحی مشخص با کمک تجهیزات و ابزار مخصوص به این کار برش و خم داده می شود. و در مرحله آخر ورق های کامپوزیت به کمک اتصالات آلومینیومی که در داخل لامل های آلومینیومی قرار می گیرند بر روی لامل ها نصب می شوند. در قدم بعدی ریل های آلومینیومی با مقطع مشخص به زیر سازی متصل می شوند. همچنین بوسیله لاستیکهایی که روی ریل آلومینیومی تعبیه می گردند از لغزش سرامیکها جلوگیری می شود. پس از اجرای کمربند های آهنی زیر سازی نبشی های آهنی با شیارها روی کمربند های مطابق با آکس بندی ارائه شده و در نقشه های اجرایی نصب می گردند. پس از اتمام این مراحل درز بین ورقه ها به صورت کامل عایق بندی می شود.
در اینجا بیشتر به بررسی وب سایت مطالب بشتر.